Category Archives: Norske swingers Førde

Sexy meldinger g punkt hos kvinner

sexy meldinger g punkt hos kvinner

Nå hevder en forsker at han har funnet G - punktet hos kvinner. Sexolog Gro Isachsen har skrevet flere bøker om emnet sex. Hun sier det nye. Som med kvinnens G - punkt er mannen mest mottagelig for stimulering av prostata På samme måte som man kan lokalisere G - punktet hos kvinner, kan man. Det handler om å sette hjernen i gang med å tenke på sex, og det handler kvinnene i undersøkelsen svarte ja på: De tenner på sextekstmeldinger. I tillegg til g - punktet og klitoris har kvinner en rekke erogene soner i den.

Videos

I'M CHEATING?! sexy meldinger g punkt hos kvinner

Sexy meldinger g punkt hos kvinner - Leknes

Vi i VG hadde satt stor pris på om du hvitlister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Du kan også be henne om å løfte rumpa i været selv. Både Andersen og Cecilie Kittelsen, butikksjef hos Babycare, anbefaler spesielt ammeputen bbhugme. Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Har du lyst på et mer følsomt g - punkt, mer fuktighet i skjeden, samt lettere orgasme når du har sex? Da har løsningen LES OGSÅ: Viktig melding til deg over 25 år! LETTERE ORGASME: Behandlingen som nå er tilgjengelig på Colosseum Spa i Oslo, skal gjøre det lettere for kvinner å oppnå orgasme. Sparer du på meldinger du får? . A- og G - punktet sies begge å være følsomme punkter i jenters skjede. Man kan lett mistenke at disse punktene er deler av samme område, men som det fokuseres spesielt på fordi folk liker å lese om sex. Hos mange jenter kan klitoris være vanskelig å finne når man ikke er kåt, men. Det handler om å sette hjernen i gang med å tenke på sex, og det handler kvinnene i undersøkelsen svarte ja på: De tenner på sextekstmeldinger. I tillegg til g - punktet og klitoris har kvinner en rekke erogene soner i den.

0 thoughts on “Sexy meldinger g punkt hos kvinner”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>